O NAS

Živimo v času množične produkcije in vedno več ljudi z nostalgijo ter občudovanjem gleda na predmete iz preteklih obdobij, saj so bili narejeni z veliko znanja, ročnih spretnosti in celo ljubezni. So delčki zgodovine, imajo dušo in zato povejo nekaj več. Z iskanjem in prodajo takšnih predmetov se ukvarjamo že od leta 2000. Naša starinarnica v Stari Ljubljani ponuja manjše kvalitetne starine, umetnine ter zbirateljske predmete. Specializirani smo ne samo za starinske ampak tudi za rabljene uporabne predmete, kot so prestižne ure, nakit, pisala in očala. Ob tem seveda še vedno ponujamo tudi klasične starine kot so umetelni predmeti iz porcelana, keramike, stekla, brona in srebra, kovance, odlikovanja in militarijo.

kdo smo

NAKUP IN DOSTAVA

Nudimo široko paleto starinskih in zbirateljskih premetov ter vam svetujemo ob nakupu. Lahko kupujete neposredno v naši galeriji ali pa pošljete povpraševanje prek e-pošte. Predmet vam lahko tudi pošljemo oziroma dostavimo. Če določenega predmeta nimamo na zalogi, sprejemamo tudi naročila in vas obvestimo, ko ga najdemo.

ODKUP IN KOMISIJSKA PRODAJA

Vaše predmete lahko vzamemo v komisijsko prodajo ali pa jih odkupimo. Ponujene predmete oziroma njihove fotografije lahko prinesete kadarkoli v delovnem času, predlagamo pa, da se predhodno naročite po telefonu. Fotografije predmetov nam lahko pošljete tudi prek e-pošte in odgovorimo vam v najkrajšem možnem času. Po dogovoru si pridemo predmete ogledat tudi na dom.

SVETOVANJE, CENITVE IN RESTAVRIRANJE

Ponujamo tudi svetovanje glede starin in umetnin. Lahko se dogovorimo za cenitve oziroma restavratorske posege, po potrebi v sodelovanju z uveljavljenimi strokovnjaki in institucijami.